Fazzlin Fazula's FotoPage

By: Fazzlin Fazula Mohamad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 10-Oct-2008 01:04 Email | Share | | Bookmark

Assalammualaikum. Hmmm.. ada orang tak tahu dan tahu tentang pertandingan ni. Kak lin pun macam pernah dengar. Dulu satu masa kat tv dalam tahun 1987 tak silap, pernah ada game show ni. Kebetulan semalam participate dalam game tu sempena english week competition. Hmm ramai jugak yang participate. Ingat macam takde sambutan je. Rupanya sporting juga dia orang nih. Pertandingan berlangsung secara terbuka kat foyer BC. Gementar jugak. Hehehe maklumlah dah lama tak ke depan. Bila dah main macam tak puas lak. Rasa nak main lagi. Walau hadiahnya tak sebarapa tapi bolehla untuk saja main2. Masa 1st round menang. Then 2nd macam confident je boleh menang. Tapi apa nak buat... takda rezeki... Apapun geng-geng yang participate.. Korang memang best lah..


p/s - sape yang rasa nak ingat balik game tu macam mana bleh la tengok youtube tu. ada 3 part. tapi kita main tak macam tu sangat. main senang2 jekk. heheeheh..

[/youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EdC-jgXRp6M&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EdC-jgXRp6M&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Friday, 10-Oct-2008 00:43 Email | Share | | Bookmark
Pertandingan Win, Lose or Draw

 
 
 
View all 36 photos...
Assalammualaikum. Hmmm.. ada orang tak tahu dan tahu tentang pertandingan ni. Kak lin pun macam pernah dengar. Dulu satu masa kat tv dalam tahun 1987 tak silap, pernah ada game show ni. Kebetulan semalam participate dalam game tu sempena english week competition. Hmm ramai jugak yang participate. Ingat macam takde sambutan je. Rupanya sporting juga dia orang nih. Pertandingan berlangsung secara terbuka kat foyer BC. Gementar jugak. Hehehe maklumlah dah lama tak ke depan. Bila dah main macam tak puas lak. Rasa nak main lagi. Walau hadiahnya tak sebarapa tapi bolehla untuk saja main2. Masa 1st round menang. Then 2nd macam confident je boleh menang. Tapi apa nak buat... takda rezeki... Apapun geng-geng yang participate.. Korang memang best lah..


Thursday, 18-Sep-2008 03:02 Email | Share | | Bookmark
My newborn baby.... Muhammad Salleh Sinwani

 
 
 
View all 24 photos...
Assalammualaikum. Hmm ini first entry for my photo blog. Hmm baru melahirkan anak pertama. Hmm... satu perasaan yang bercampur. Gembira.. Penat... Sakit... Letih...Mengantuk... tapi yang pasti at the end of the day tetap gembira... Sekarang dah start keje. Lagi terasa penatnya. Cuti bersalin 60 hari macam tak sempat nak rehat. Lepas melahirkan dah berpantang ngan macam2 nak buat. Maklumla nak repair badan. Bukan senang. Last masa hari bersalin berat 100.4 kg. Tak pernah berat jadik gitu. Dalam 60 ari dapat turunkan sampai 85 kg. Ni masih dalam proses menurunkan berat. Hubby pun tak complaint sangat tapi dia ada cakap juga nanti turunkan la berat. Adoii... bukan senang. Apapun ada baby ni hidup kami lebih gembira. Bahagia gitu. Hopefully lagi bahagia... Amin.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net